Hjem - Lions Løgumkloster

Ansøgning om støtte

Lions Løgumkloster donerer til mange forskellige foreninger, vennekredse og enkelt personer m.m.
Klubben vægter ansøgninger fra foreninger og personer fra området med postnr. 6240, da dette område svarer til den gamle Løgumkloster kommune. Dermed dog ikke sagt, at klubben ikke lejlighedsvis støtter ud over dette område.
Alle ansøgninger om støtte behandles individuelt af bestyrelsen på det næstkommende bestyrelsesmøde. Undtagelsesvis kan bestyrelsen vælge at behandle en ansøgning mellem to bestyrelsesmøder.
Alle ansøgninger skal ske skriftlig og indeholde en beskrivelse af hvem der søger og specifikt hvad der søges om midler til. Indeholder ansøgningen et ønske om støtte til indkøb af flere forskellige ting/arrangementer, bedes de enkelte ting/arrangementer specifikt beskrives og pris sættes, så bestyrelsen kan træffe beslutning om støtte til hele ansøgningen eller dele af den.
Har man fået tilsagn om støtte er fremgangsmåden, at man får udbetalt beløbet når faktura for købet fremsendes til Lions. Er der tale om støtte til en persons rejse i forbindelse med uddannelse eller volontør arbejde er dette dog ikke tilfældet.
Ansøgninger bedes fremsendt på mail: loegumkloster ved lions prik dk

Julekurve

Lions Løgumkloster deler igen i år 10 julekurve  ud til værdig trængende børnefamilier so bor i Løgumkloster eller omegn.  Lions er glad for at kunne hjælpe med det at værdig trængende familie kan få en bedre jul.
Ansøgning bedes senest 27. november 2019 sendes til Tove Eskelund hos Tønder Kommune på mail: te ved toender prik dk

Lions Løgumkloster