Hjem - Lions Løgumkloster

Venskabsklub

Lions Løgumkloster har siden starten af 2017 været venskabsklub (joomlage) med Lions Klub Föhr.

Lions Föhr er en klub på ca. samme størrelse som Løgumkloster og vi matcher hinanden meget godt.
Initiativet kom fra Föhr og vi var derfor på besøg på øen i april 2017, hvor vi blev vist rundt på øen og blev beværtet på fineste vis.
Lions Föhr var så på genvisit i Løgumkloster i september og herefter kører det på den måde, at vi byder hinanden med til forskellige arrangementer når lejlighed byder sig.
Vi var derfor budt til Bike Brennen i februar, hvor en del fra klubben var på Föhr og hvor den overnattede.

Starten tegner meget godt og vi håber på mange hyggelige timer sammen med vores medløver på den tyske ø Föhr.

Øen Föhr ligger i vadehavet lige syd fra øen Sild.